Disseny “made in Japan” a taula amb Tokyo Design Studio

Publicat el 2 maig, 2017 • Fes un comentari

 

Disseny “made in Japan” a taula amb Tokyo Design Studio.

Avui estem encantades de presentar-vos Tokyo Design Studio, una firma holandesa especialtzada en “art de la taula” , ens agraden els seus dissenys inspirats en el Japó més tradicional tot combinant-los amb els més moderns.

A Inhala ens va seduir des del primer moment, sobretot, ens van atreure tots els complements i accessoris per servir els Cafès i els Tes a taula, hi ha per triar i remenar, dissenys més tradicionals amb flors grans i vistoses.  També ens agraden els estampats geomètrics amb colors vistosos i dibuixos petits, molt més moderns.

 

A Inhala trobaràs complemenst i accesoris "made in Japan", Portalet, 9 de Granollers.

 

 

Vàrem començar a treballar amb Tokyo fa uns mesos, i de mica en mica ja ha anat agafant posicions en les nostres prestatgeries. Molts de vosaltres ja heu anat adquirint algunes peces i el feedback que rebem és molt bo, així que ens estem animant més i ben aviat arribaran nous articles, sempre molt atractius.

 

 

El que més hem triat són les col.leccions de bols amb tots aquests estampats tan elegants i senzills a l’hora.   Combinen els colors blau cobalt, rosa coral, gris clar, verd llima clar,  verd esmeralda, ja ho veieu, molts colors amb dibuixos molt variats.  Tots aquests bols són molt pràctics per servir-hi amanides, noodles, pasta, hummus, salses, hi ha moltes mides per triar, la gràcia és combinar mides, colors i estampats.  Cuina oriental, japonesa, xinesa, thai, però també la nostra estimada cuina mediterrània llueix moltíssim amb aquestes vaixelles.

 

coffee and tea tokyo japan inhala coffee granollers

 

Estem totalment enamorades d’ aquests jocs de cafè, teteres, tasses, mugs, culleres, plats i safates, bols. També tenen palillos !

Alguns són de porcelana, d’ altres, de ceràmica, tots de molta qualitat.

 

 

 

Què us ha semblat ?

Creiem que són articles per gaudir molt en el nostre dia a dia, per a que quan siguem a taula, fem del nostre àpat que sigui ben especial.

Sabeu que en molts països consumidors de te, un àpat s’ acompanya d’ aquesta beguda de la mateixa manera que nosaltres ho fem amb aigua, vi o cervesa?

Prendre te verd acompanyant un àpat fa que la digestió sigui més fàcil. A Inhala en tenim i molt bons!

Però també podem prendre te negre acompanyant una taula de formatges o unes bones postres.

Vols saber-ne una mica més?

Doncs, t’ esperem, fes-nos una visita o senzillament deixa’ns un comentari i resoldrem els teus dubtes.

Mentrestant, et recordem que estem a Granollers, al carrer Portalet, 9, un carreró molt cèntric, obrim de dilluns a dissabte.   També podem estar en contacte en les xarxes socials o visitant-nos a www.inhala.net.

Ah, se’ns oblidava, ara, amb una compra mínima de 60€ d’ articles Tokyo Design Studio, et regalarem una exclusiva bossa molt original (fins esgotar existències), no tardis !  ;)))

 

 


Fes un comentari