Colors pastel a la teva taula amb GreenGate

Publicat el 3 juny, 2017 • 2 comentaris

 

Aquest post ve carregat de pastels, però no per menjar (encara que ho fariem encantats), si no fos perque tot el que et proposem avui és de ceràmica,  la vaixella de la nova col.lecció Alice Pale de GreenGate.

Colors suaus que ens suggereixen un ambient de tranquilitat, sensacions de calma, de repós i serenitat.

Ens aporten llum a la nostra taula i combinen a la perfecció amb els blancs més neutres.

Mugs, tasses sense nances, bowls, gerres, plats, tot el que necessites per a preparar i gaudir del teu moment Cafè i Te.

Moments especials per compartir…

 

 

Veient aquestes imatges potser tot es veu massa clar, massa tons pastel, però en realitat, del que es tracta és de poder treure profit del que ja tenim a casa i combinar-ho tot d’ una manera fàcil i senzilla i aquestes peces de color llis suau que ens proposa GreenGate són ideals.

 

 

 

Ens quedem amb aquest conjunt de tassa i plat, amb una mida ideal per anar prenent el te tota la tarda, una tassa i una altra, i una altra …. Aquesta mida també és bona per aquells als qui us agrada un cafè llarg tallat amb una mica de llet. I per què no, una tassa de xocolata calenta ?

Podeu trobar molts complements d’ aquesta col.lecció Alice:   la gerra petita per la llet (cremera), la sucrera, tetera, tasses grans o mugs, safates ovalades, safata per forn i tres mides de plats per poder presentar una taula ben bonica.

 

 

 

              

 

Podem donar un toc més de color si ho combinem amb els estampats florals tan característics de GreenGate.  Cotó 100% amb format d’ estovalles, també tovallons amb mides de 40 x 40 cm i els famosos teatowels, eixugamans que degut a les seves mides de 50 x 70 cm. fan que siguin ideals per utilitzar-los com individuals.

Heu vist quins estampats tan bonics ?

Es diuen Tess white, Donna white, Tammie pale blue, estampats florals a la teva taula que combinen a la perfecció amb els colors pastel que avui et proposem.

Pel final us deixem una de les novetats arribades aquesta setmana a Inhala:  la torradora estil “vintage” de la firma italiana SMEG.    Esmorzars de 10 !!!

 

 

Ens apassionen els Cafès, els Tes, la Xocolata, les coses bones.

Gaudir dels esmorzars, dels berenars especials amb amics, amb la familia.

Ens agrada presentar ben bonica la taula, pensar que una tassa ens pot fer sentir feliç.

Fer dels moments simples, moments especials.

Ets dels nostres ?

 


2 Comentaris

 1. Maria
  juny 03, 2017 @ 21:19:50

  Quins colors tan bonics i romàntics!

  Reply

  • Inhala
   juny 05, 2017 @ 09:14:27

   Moltes gràcies! Són importants els detalls a l’hora de servir-se una tassa de te o cafè, veritat! Ens agrada saber que trobes bonica aquesta col.lecció de GreenGate, agraïm el teu comentari! Bon dilluns i bona setmana! ;))))

   Reply

Fes un comentari