INHALA participa en “La Gran Fira al Carrer” de Granollers

Publicat el 7 març, 2019 • 1 comentari

Aquest dissabte, 9 de Març, Granollers viurà “La Gran Fira al Carrer“.

La Gran Fira al Carrer és una activitat que organitza GRAN CENTRE GRANOLLERS , associació amb 4 pilars bàsics:  CULTURA, CIUTAT, COMERÇ CIUTADÀ I SOLIDARITAT.

GRAN CENTRE engloba comerços i serveis més enllà del consum, destinant una gran part del seu pressupost a la dinamització de l’espai públic per atreure públic al carrer, en col·laboració amb tot tipus d’entitats: cíviques, culturals, humanitàries, etc. amb l’objectiu de fer de la ciutat un lloc de participació ciutadana.

Més de 80 comerços, entitats i empreses de serveis hi participen donant-se a conèixer amb nous productes o amb promocions especials aquest dia.

 

Dissabte, 9 de Març, la Gran Fira al Carrer de Granollers. Inhala hi serà present amb promocions molt interessants.

 

Inhala també hi serà present amb promocions en molts articles d’ algunes de les nostres millors marques com GreenGate, Maileg, Bodum, etc. des de tasses, teteres, capses, estovalles, espelmes, molts complements per la cuina i la casa, tes, infusions i accessoris per preparar i servir-los.

Estarem ubicades al c/Anselm Clavé cantonada amb el c/Santa Esperança.

Esperem que el dia ens acompanyi, que llueixi el Sol i que tota la gent que vingui a passejar pels carrers de Granollers pugui gaudir d’ una bonica jornada.

A la nostra botiga Inhala al c/ Portalet, 9 farem l’ horari habitual, és a dir, de 9,30 h a 13,30 h i per la tarda de 17,00 h a 20,30 h.

Ens encantarà que ens feu una visita, potser encara no ens coneixem en persona i aquest dia serà una bonica ocasió per fer-ho, no us sembla?

Així, doncs, ens veiem dissabte!

 

    DOLORS, NÚRIA & MONTSE

 

 


Un comentari

  1. Marta
    març 07, 2019 @ 23:54:37

    Ens agrada passejar per Granollers, sempre hi ha molta animació i l’ambient és molt bonic. Us vindrem a veure!

    Reply

Fes un comentari