OpenNight’ 2016 a Inhala, let’s celebrate !!!

Publicat el 17 març, 2016 • Fes un comentari

 

Aquest divendres,  dia 18 de Març,  el centre de la ciutat de Granollers  celebra la 5ª edició de l’ OpenNight.  El comerç i restauració del centre tindran obert fins a mitjanit,  tot donant la benvinguda a l’ esperada Primavera.  Enguany hi haurà sorpreses en les decoracions i activitats en els carrers i places.  Música, gastronomia, animació.

Tots desitgem que aquest vespre sigui una gran festa.

 

Preparant l' OpenNight' 2016

                                              Flors que dónen la benvinguda a la Primavera

 

Inhala també hi participa i amb molta il.lusió.  L’ objectiu és fer un vespre de portes obertes i promocionar al màxim el comerç de ciutat, un comerç proper, de molta qualitat.

Cada establiment oferirà promocions especials, normalment en forma de descomptes en articles seleccionats. També hi haurà degustacions.  Es tracta de visitar el màxim de llocs i donar-se a conèixer a tota la comarca.

Serem més de 90 comerços participants, també hotels i restaurants.

En aquesta edició hi ha una acció solidaria de 1 € per l’ Esplai Pardals.

Com ens podeu reconèixer?

Als aparadors hi trobareu un vinil amb una rodona, símbol de l’OpenNight. Aquest any el color és el VERD, un verd de Natura, de fulles, d’ arbres, un VERD inspirador. A més, a l’ entrada de cada botiga trobareu un tòtem amb una llum verda per a que se’ns pugui veure deseguida.

 

Aparador especial per l' OpenNight'2016

                                               Aparador especial per l’ OpenNight’ 2016

 

A Inhala, trobareu promocions molt atractives.  Descomptes especials en algunes de les nostres marques més exclusives com Crabtree & Evelyn de Londres (especialitzada en productes de Wellness com cremes de mans, sabons, eau de toilette, body lotion, etc.) i Bougies La Française, marca francesa especialitzada en espelmes d’ alta gama. Tots aquests articles tindran un 15% de descompte.

Com que coincideix amb la campanya de Pasqua, hem preparat lots de regal molt bonics a 15€.

Ous de Xocolata, pollets, conillets i plomes omplen el nostre aparador.

Estem impacients per poder-vos ensenyar totes aquestes novetats.

Hi esteu tots convidats !!!

Podeu visitar el Facebook de l’OpenNight’2016 per anar obrint boca clicant aquí.

Som Inhala, la teva botiga de Cafès, Tes, Xocolates i molt productes gourmet,  i estem al carrer Portalet, 9 de Granollers, just al costat de la Porxada.

Us esperem,

Núria, Dolors & Montse

Inhala’s Team

 

 


Fes un comentari