Com et podem ajudar?

Deixem a la teva disposició, informació rellevant relacionada amb els preus dels nostres productes, la política de devolucions i terminis de lliurament. Si necessites més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Els preus inclouen l’IVA, 10% en el cas de productes d’alimentació (cafès, tes, infusions, sucres, xocolates, etc.), i el 21% en el cas d’articles de parament de la taula i decoració (tasses, teteres, complements de tes, etc.

Els preus es poden veure afectats per un canvi de tarifes, però sempre seran respectats en el moment de fer la comanda.

Què fer si acabes de rebre la teva comanda i per qualsevol motiu decideixes retornar-la:

Primer de tot, escriure’ns a info@inhala.net en un termini màxim de quatre dies un cop rebuda la comanda.

Només l’acceptarem si està en perfectes condicions i embalat tal com ho vàrem fer a Inhala.

Inhala, es farà càrrec de la devolució només en el cas de que Inhala hagi preparat incorrectament la comanda.

En els possibles casos que no siguin l’anterior, el cost de la devolució serà de 6 €. Inhala, facilitarà en tot moment la recollida i la gestió dels articles retornats.

Un cop feta la comanda, i comprovat el seu pagament (sempre que els articles triats estiguin disponibles), podrà tardar entre 24 i 72 hores (dies feiners), aproximadament.

Recordeu que, us podem embolicar de regal el que vulgueu, bé un sol producte de la vostra comanda o preparar un lot sencer. El cost serà de 2 €.

Per qualsevol dubte o informació addicional ens podeu escriure a info@inhala.net o bé trucar al 938794805. Serà tot un plaer!